Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met spinazie en radijs
PT35M
Aardappelsalade met spinazie en radijs
Een heerlijk aardappelsalade met spinazie en radijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met spinazie en radijs te bereiden
Kook de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Laat afkoelen.
Maak de radijzen schoon. Snij ze in plakjes. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Snipper de bieslook fijn.
Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Vermeng met de azijn, olijfolie, zout en peper. Pel de aardappelen en snij ze in dikke plakken.
Schep de aardappelen, radijzen en spinazie in een kom. Vermeng met de vinaigrette. Verdeel de salade over borden en bestrooi met de bieslook. Serveer meteen.
Maak de radijzen schoon. Snij ze in plakjes. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Snipper de bieslook fijn.
Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Vermeng met de azijn, olijfolie, zout en peper. Pel de aardappelen en snij ze in dikke plakken.
Schep de aardappelen, radijzen en spinazie in een kom. Vermeng met de vinaigrette. Verdeel de salade over borden en bestrooi met de bieslook. Serveer meteen.