Dien op :
Verdeel over 6 borden als hoofdmaal of over meer borden als snack.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade voor Tapas
PT60M
Aardappelsalade voor Tapas
Een heerlijk aardappelsalade voor tapas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade voor Tapas te bereiden
1).Knijp de knoflook uit in de mayonaise en roer goed door.
2).Doe de appelblokjes en de citroen bij elkaar, roer goed door en voeg dat weer toe aan de mayonaise.
3).Doe alle in blokjes gesneden ingredienten en anderszins kleingesneden in een kom, roer voorzichtig door.
4).Meng mayonaise met de klein gesneden ingredienten en breng dan op smaak met peper, ietsje zout en evt.nog meer mayonaise.
5).Zet in de koeling om koud te laten worden.
2).Doe de appelblokjes en de citroen bij elkaar, roer goed door en voeg dat weer toe aan de mayonaise.
3).Doe alle in blokjes gesneden ingredienten en anderszins kleingesneden in een kom, roer voorzichtig door.
4).Meng mayonaise met de klein gesneden ingredienten en breng dan op smaak met peper, ietsje zout en evt.nog meer mayonaise.
5).Zet in de koeling om koud te laten worden.