Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade:
PT45M
Aardappelsalade:
Een heerlijk aardappelsalade: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade: te bereiden
Doe de aardappelen in een grote pan, giet er zoveel water bij dat ze net onderstaan en kook ze vijftien minuten tot ze net gaar zijn ( laat ze niet te gaar worden ).
Spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken.
Haal de draden van de bleekselderij en snijd de stengels in kleine blokjes.
Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaden en snijd de paprika in kleine blokjes.
Doe de aardappelen, bleekselderij en paprika in een kom, voeg de olijfolie, mayonaise, citroensap en peterselie toe en schep alles door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken.
Haal de draden van de bleekselderij en snijd de stengels in kleine blokjes.
Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaden en snijd de paprika in kleine blokjes.
Doe de aardappelen, bleekselderij en paprika in een kom, voeg de olijfolie, mayonaise, citroensap en peterselie toe en schep alles door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.