Recept
« Terug naar recepten
Aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus
PT50M
Aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus
Een heerlijk aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus te bereiden
Vet de ovenschaal in, bedek de bodem met aardappelschijfjes, strooi wat zout erover en op elk aardappelschijfje een beetje mosterd.
Leg daar bovenop tomatenplakjes bedek royaal met ketchup.
Knip de koriander erover en de hybiscusbloemen. Voeg fijngemaakte knoflook toe. Bedek met de inhoud van een potje witte bonen in tomatensaus. Dek af met laagje mascarpone. Verwarm ± 30 min. in voorverwarmde oven, bij 190°C.
Leg daar bovenop tomatenplakjes bedek royaal met ketchup.
Knip de koriander erover en de hybiscusbloemen. Voeg fijngemaakte knoflook toe. Bedek met de inhoud van een potje witte bonen in tomatensaus. Dek af met laagje mascarpone. Verwarm ± 30 min. in voorverwarmde oven, bij 190°C.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
hybicus is bijv een krachtige anti oxidant. Gaat vaatvernauwing tegen, goed voor doorstroming van het bloed etc.
Misschien maak ik er wel eens een taart van.
grt
Hns:):):)
truitje zegt:
hns zegt:
Ik pluk ze uit m'n tuin.
Je kunt er ook thee van zetten!
Is een probeersel, wil zoveel mogelijk met natuurlijke, gezonde ingrediënten koken. grt
HaNS:):)
mar12ja zegt:
hns zegt:
ik wil graag een hartige taart maken, met o.a hybiscus, koriander en worstvlees.
je hoort van me:):):):)grt Hans