KookJij

Aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus

Een heerlijk aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: HdV
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelschotel met tomaten, witte bonen en hybiscus te bereiden

Vet de ovenschaal in, bedek de bodem met aardappelschijfjes, strooi wat zout erover en op elk aardappelschijfje een beetje mosterd.
Leg daar bovenop tomatenplakjes bedek royaal met ketchup.
Knip de koriander erover en de hybiscusbloemen. Voeg fijngemaakte knoflook toe. Bedek met de inhoud van een potje witte bonen in tomatensaus. Dek af met laagje mascarpone. Verwarm ± 30 min. in voorverwarmde oven, bij 190°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
hoi Gerda
ik wil graag een hartige taart maken, met o.a hybiscus, koriander en worstvlees.
je hoort van me:):):):)grt Hans
hns

hns zegt:
hoi Marja
hybicus is bijv een krachtige anti oxidant. Gaat vaatvernauwing tegen, goed voor doorstroming van het bloed etc.
Misschien maak ik er wel eens een taart van.
grt
Hns:):):)
truitje

truitje zegt:
Hans, wat ben je ondernemend, koken met de Chinese roos? Hoe kom je erop!!! ;);) Groetjes Gerda :p:p:p
hns

hns zegt:
Marja
Ik pluk ze uit m'n tuin.
Je kunt er ook thee van zetten!
Is een probeersel, wil zoveel mogelijk met natuurlijke, gezonde ingrediënten koken. grt
HaNS:):)
mar12ja

mar12ja zegt:
Lijkt mij een leuk recept maar die hybiscusbloemen, zijn dat bloemen die je ergens koopt of pluk je ze van de boom uit de tuin?? En dan??