Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met mosterd en dille
PT30M
Aardappelsla met mosterd en dille
Een heerlijk aardappelsla met mosterd en dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ds
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met mosterd en dille te bereiden
1. Kook de aardappelen in zout water en laat afkoelen
2. Snijd de aardappelen in kleine stukjes. Voeg de mosterd en de mayonaise toe en meng onder de aardappelen
3. Snijd de dille en de peterselie fijn en meng naar believen onder de aardappelsla. Kruid eventueel af met peper en een snuifje zout.
2. Snijd de aardappelen in kleine stukjes. Voeg de mosterd en de mayonaise toe en meng onder de aardappelen
3. Snijd de dille en de peterselie fijn en meng naar believen onder de aardappelsla. Kruid eventueel af met peper en een snuifje zout.