Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsoep met amandelen
PT20M
Aardappelsoep met amandelen
Een heerlijk aardappelsoep met amandelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsoep met amandelen te bereiden
Fruit de gesnipperde sjalot in de boter. Doe er de bouillon de geschilde aardappelen in stukjes en de lavasblaadjes bij. Laat 10 min. zacht koken.
Mix de soep. Voeg er de room aan toe en kruid bij met peper en zout.
Werk af met de amandelschilfers.
Serveer meteen.
Mix de soep. Voeg er de room aan toe en kruid bij met peper en zout.
Werk af met de amandelschilfers.
Serveer meteen.