Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltartaar met carpaccio
PT15M
Aardappeltartaar met carpaccio
Een heerlijk aardappeltartaar met carpaccio recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aardappeltartaar met carpaccio te bereiden
Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hak 6 kleine augurken, 2 lente-uitjes en 1 hardgekookt ei heel fijn en meng ze samen met 1 eetlepel kappertjes onder de puree. Maak met een ring torentjes op de borden en werk ze af met nog wat extra gehakte augurkjes en ei en enkele sprietjes bieslook.
Serveer bij deze torentjes runds- of tonijncarpaccio en een sausje van 3 eetlepels donkere sojasaus, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel azijn.
Serveer bij deze torentjes runds- of tonijncarpaccio en een sausje van 3 eetlepels donkere sojasaus, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel azijn.