KookJij

Aardappeltartaar met carpaccio

Een heerlijk aardappeltartaar met carpaccio recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappeltartaar met carpaccio te bereiden

Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hak 6 kleine augurken, 2 lente-uitjes en 1 hardgekookt ei heel fijn en meng ze samen met 1 eetlepel kappertjes onder de puree. Maak met een ring torentjes op de borden en werk ze af met nog wat extra gehakte augurkjes en ei en enkele sprietjes bieslook.
Serveer bij deze torentjes runds- of tonijncarpaccio en een sausje van 3 eetlepels donkere sojasaus, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel azijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst