Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltjes met peterselie
PT40M
Aardappeltjes met peterselie
Een heerlijk aardappeltjes met peterselie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappeltjes met peterselie te bereiden
Steek uit de aardappelen pommes Parisienne.
Kook ze net gaar.
schud het water weg en voeg boter toe.
Was de peterselie en haal de stengels eraf.
Hak de peterselie fijn en wring ze uit in een doek zodat al het groene vocht weg loopt.
Doe driekwart van de peterselie bij de aardappeltjes en strooi de rest bij het opdienen er over.
Garneren met een "roosje" van tomatenschil op een plakje citroen.
Kook ze net gaar.
schud het water weg en voeg boter toe.
Was de peterselie en haal de stengels eraf.
Hak de peterselie fijn en wring ze uit in een doek zodat al het groene vocht weg loopt.
Doe driekwart van de peterselie bij de aardappeltjes en strooi de rest bij het opdienen er over.
Garneren met een "roosje" van tomatenschil op een plakje citroen.