Lekker met gebakken biefstuk en sperziebonen.
Verwijder aan tafel het laurierblad uit de aardappel.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelwaaiers
PT75M
Aardappelwaaiers
Een heerlijk aardappelwaaiers recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kees de hond
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
silvo.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelwaaiers te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Boen de aardappelen goed schoon onder stromend water en dep deze droog.
Snijd met een scherp mes 3 millimeter dunne schijfjes in de aardappelen. Snijd de schijfjes niet helemaal los, zodat ze aan de onderzijde aan elkaar blijven zitten.
Leg de ingesneden aardappelen in een braadslee en steek in elke aardappel 2 Silvo Laurierblaadjes.
Snijd de knoflook in dikke plakjes. Smelt de boter met de knoflook erin en bestrijk de aardappelen hiermee. Schenk de overige boter over de aardappelen.
Bak de aardappelen in ca. 1 uur in de oven gaar en bedruip de aardappelen tussendoor met boter. Verwijder de knoflook en bestrooi de aardappelen met Silvo Chilipoeder, Silvo Paprikapoeder en Silvo Zeezout.
Boen de aardappelen goed schoon onder stromend water en dep deze droog.
Snijd met een scherp mes 3 millimeter dunne schijfjes in de aardappelen. Snijd de schijfjes niet helemaal los, zodat ze aan de onderzijde aan elkaar blijven zitten.
Leg de ingesneden aardappelen in een braadslee en steek in elke aardappel 2 Silvo Laurierblaadjes.
Snijd de knoflook in dikke plakjes. Smelt de boter met de knoflook erin en bestrijk de aardappelen hiermee. Schenk de overige boter over de aardappelen.
Bak de aardappelen in ca. 1 uur in de oven gaar en bedruip de aardappelen tussendoor met boter. Verwijder de knoflook en bestrooi de aardappelen met Silvo Chilipoeder, Silvo Paprikapoeder en Silvo Zeezout.