Recept
« Terug naar recepten
Fruitige Mexicaanse chilischotel
PT30M
Fruitige Mexicaanse chilischotel
Een heerlijk fruitige mexicaanse chilischotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitige Mexicaanse chilischotel te bereiden
1. Schil de aardappelen en verdeel ze in blokjes.
2. Gaar ze in met aanhangend vocht in een afgedekte schaal 4 min. op 800 watt in de magnetron.
3. Giet de chilibonen en de maïskorrels af en laat ze goed uitlekken.
4. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de aardappelblokjes en de paprika en de spaanse peper 3 minuten.
5. Pers de knoflook erboven.
6. Schep het rundergehakt en de chilipoeder erdoor en roerbak totdat het gehakt rul is.
7.Schep er de chilibonen en maiskorrels door en warm alles goed door.
8. Giet de ananas af.
9. Schep de tomatenpuree, de appel en ananas door het gerecht.
Serveer bestrooid met het rauwe sjalotje en tortillachips.
2. Gaar ze in met aanhangend vocht in een afgedekte schaal 4 min. op 800 watt in de magnetron.
3. Giet de chilibonen en de maïskorrels af en laat ze goed uitlekken.
4. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de aardappelblokjes en de paprika en de spaanse peper 3 minuten.
5. Pers de knoflook erboven.
6. Schep het rundergehakt en de chilipoeder erdoor en roerbak totdat het gehakt rul is.
7.Schep er de chilibonen en maiskorrels door en warm alles goed door.
8. Giet de ananas af.
9. Schep de tomatenpuree, de appel en ananas door het gerecht.
Serveer bestrooid met het rauwe sjalotje en tortillachips.
rhg64 zegt: