Recept
« Terug naar recepten
Aardbeientaartjes met gember
PT45M
Aardbeientaartjes met gember
Een heerlijk aardbeientaartjes met gember recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeientaartjes met gember te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 4 cirkels, zelfde diameter als de taartvormpjes, uit het bladerdeeg. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in schijfjes. Meng het maïszetmeel met het gemberpoeder en het zout. Roer dit door de aardbeien. Meng de aardbeienconfituur met de rietsuiker en het limoensap. Doe er de partjes appel bij en meng goed.
Bekleed de bakvormpjes met bakpapier en schep er afwisselend een laagje aardbeien en een laagje appel in. Bedek de taartjes met een rondje bladerdeeg. Strijk in met losgeklopt ei en bak ze 20 tot 25 minuten in het midden van de oven.
Serveer warm. Lekker met een schep mascarpone.
Bekleed de bakvormpjes met bakpapier en schep er afwisselend een laagje aardbeien en een laagje appel in. Bedek de taartjes met een rondje bladerdeeg. Strijk in met losgeklopt ei en bak ze 20 tot 25 minuten in het midden van de oven.
Serveer warm. Lekker met een schep mascarpone.