Recept
« Terug naar recepten
Abrikoos en bramentaart
PT30M
Abrikoos en bramentaart
Een heerlijk abrikoos en bramentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
16 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Whirlpool
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Abrikoos en bramentaart te bereiden
Alle ingredienten behalve de abrikozen en bramen goed door elkaar roeren (eventueel met mixer) tot een mooie gladde massa.
Het bakpapier uitknippen zodat de hele crispplaat ermee is belegd. Hierin de deegmassa uitstrijken.
Op de deegmassa abrikozen en bramen leggen. Een stukje naar beneden duwen en nog een schepje suiker over het geheel strooien. Gedurende 18 minuten in de jetchef op de crispstand.
Het bakpapier uitknippen zodat de hele crispplaat ermee is belegd. Hierin de deegmassa uitstrijken.
Op de deegmassa abrikozen en bramen leggen. Een stukje naar beneden duwen en nog een schepje suiker over het geheel strooien. Gedurende 18 minuten in de jetchef op de crispstand.
tania zegt: