Recept
« Terug naar recepten
Abrikozen gevuld met notenroomkaas
PT25M
Abrikozen gevuld met notenroomkaas
Een heerlijk abrikozen gevuld met notenroomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Abrikozen gevuld met notenroomkaas te bereiden
Wel de abrikozen in lauw water zodat ze goed kunnen opzwellen. Leg ze daarna op keukenpapier zodat ze iets drogen. Bewaar enkele walnoten voor garnering en hak de rest fijn. Meng de roomkaas met melk, geraspte kaas, peper, zout en gehakte noten. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit rozetten in de abrikozen. Garner met stukjes walnoot.
nico zegt: