KookJij

Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Een heerlijk abrikozen gevuld met notenroomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Abrikozen gevuld met notenroomkaas te bereiden

Wel de abrikozen in lauw water zodat ze goed kunnen opzwellen. Leg ze daarna op keukenpapier zodat ze iets drogen. Bewaar enkele walnoten voor garnering en hak de rest fijn. Meng de roomkaas met melk, geraspte kaas, peper, zout en gehakte noten. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit rozetten in de abrikozen. Garner met stukjes walnoot.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nico

nico zegt:
lekker
hilde

hilde zegt:
ook lekker met dadels en nog gemakkelijker met notenkaas bv boursin