Recept
« Terug naar recepten
Agneau au four (lamsvlees met saffraan)
PT150M
Agneau au four (lamsvlees met saffraan)
Een heerlijk agneau au four (lamsvlees met saffraan) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Agneau au four (lamsvlees met saffraan) te bereiden
Snijd de aardappelen in de lengte in vieren, doe ze met de saffraan in een pan, giet er zoveel gezouten water over dat ze net onder staan en laat ze zo 30 minuten staan.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de aardappelen uitlekken (bewaar het vocht) en leg ze met het lamsvlees in lagen in een ovenschaal.
Schenk er de olijfolie en het citroensap over, kruid naar smaak en giet er het achtergehouden saffraanvocht bij.
Dek de schaal af en braad het vlees in ± 1 1⁄2 uur gaar.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de aardappelen uitlekken (bewaar het vocht) en leg ze met het lamsvlees in lagen in een ovenschaal.
Schenk er de olijfolie en het citroensap over, kruid naar smaak en giet er het achtergehouden saffraanvocht bij.
Dek de schaal af en braad het vlees in ± 1 1⁄2 uur gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mdc zegt:
Vrolijke Kerstdagen
toineke zegt: