KookJij

Agneau au four (lamsvlees met saffraan)

Een heerlijk agneau au four (lamsvlees met saffraan) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Agneau au four (lamsvlees met saffraan) te bereiden

Snijd de aardappelen in de lengte in vieren, doe ze met de saffraan in een pan, giet er zoveel gezouten water over dat ze net onder staan en laat ze zo 30 minuten staan.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de aardappelen uitlekken (bewaar het vocht) en leg ze met het lamsvlees in lagen in een ovenschaal.
Schenk er de olijfolie en het citroensap over, kruid naar smaak en giet er het achtergehouden saffraanvocht bij.
Dek de schaal af en braad het vlees in ± 1 1⁄2 uur gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

toineke

toineke zegt:
1 kg moet voldoende zijn.
mdc

mdc zegt:
Hallo, lijkt me zeer lekker te zijn.Hoeveel aardappelen is voor dit recept nodig:p
Vrolijke Kerstdagen