Recept
« Terug naar recepten
Ajam ketjap
PT30M
Ajam ketjap
Een heerlijk ajam ketjap recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
L. Spigt
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ajam ketjap te bereiden
Wrijf de kip in met wat peper en zout en braad het aan in wat olie. Voeg er dan de uien en kruiden aan toe.
Daarna het water en de ketjap.
Laat het geheel nog even goed doorkoken en laat het nog 20 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Lekker met rijst en sajoer boontjes.
Daarna het water en de ketjap.
Laat het geheel nog even goed doorkoken en laat het nog 20 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Lekker met rijst en sajoer boontjes.
nederbelg67 zegt: