Recept
« Terug naar recepten
Ajo blanco
PT10M
Ajo blanco
Een heerlijk ajo blanco recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
www.solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ajo blanco te bereiden
Mix het amandelpoeder met het broodkruim, het water en de look glad.
Roer er de olie bij en breng op smaak met zout en azijn.
Snij de druiven in 2 en versier er de soep mee net voor het opdienen.
Roer er de olie bij en breng op smaak met zout en azijn.
Snij de druiven in 2 en versier er de soep mee net voor het opdienen.