Recept
« Terug naar recepten
Alfredo
PT25M
Alfredo
Een heerlijk alfredo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Pasta
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Alfredo te bereiden
Kook depasta in een pan ruim kokend water met zout al dente.
Giet hem af en houd hem warm in de pan.
Smelt, terwijl de pasta opstaat, de boter op laag vuur.
Voeg de Parmezaanse kaas en de slagroom toe en breng de saus al roerend aan de kook.
Zet het vuur laag en kook de saus al roerend iets in.
Voeg peterselie en zout en peper naar smaak toe en meng goed.
Schep de saus door de pasta.
U kunt dit gerecht garneren met fijngehakte verse kruiden, zoals tijm.
Giet hem af en houd hem warm in de pan.
Smelt, terwijl de pasta opstaat, de boter op laag vuur.
Voeg de Parmezaanse kaas en de slagroom toe en breng de saus al roerend aan de kook.
Zet het vuur laag en kook de saus al roerend iets in.
Voeg peterselie en zout en peper naar smaak toe en meng goed.
Schep de saus door de pasta.
U kunt dit gerecht garneren met fijngehakte verse kruiden, zoals tijm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
De aanvulling geloof ik direct, zal het ook zeker proberen.
Maak er een recept van, zet het op de site en we kunnen er allemaal van profiteren.
succes met het koken.:);)
m.v.g. Bert Allers
bertal zegt:
Zal vandaag nog carbonare op de site zetten kan jezelf zien wat het verschil is.
( spek en eieren ):);)
m.v.g. Bert Allers
anke zegt: