'k Had ooit iets gelezen over het toevoegen van citroenzeste bij koekjesbeslag, maar aangezien mijn citroen er aan de buitenkant niet zo jofel meer uit zag, heb ik maar citroensap genomen.
Ze zijn heerlijk!!!
Recept
« Terug naar recepten
Amandelmeel-citroenkoekjes
PT30M
Amandelmeel-citroenkoekjes
Lekker koekje bij de koffie of zomaar tussendoor...
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
1,4 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amandelmeel-citroenkoekjes te bereiden
- Roer alle ingrediënten goed door elkaar.
- Rol er balletjes van en
- leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat
- druk de balletjes plat en
- leg er eventueel wat amandelschaafsel/stukjes pecannoot op
- 20 minuten op 180 graden.
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
leny dubois zegt:
Gea Bruining zegt:
Het amandelmeel dat ik voor deze koekjes had gebruikt, was gemalen amandelschaafsel, daar ik niets meer in huis had. Ik bestel amandelmeel bij Body&Fit. Dit meel is veel lager in kh, dus de koekjes komen dan per stuk onder de 1 kh. AH heeft veelal ook amandelmeel, maar hier bij bij niet ...