KookJij

Amuse: Gerookte pangasiusfilet met Hüttenkäse

Een heerlijk amuse: gerookte pangasiusfilet met hüttenkäse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse: Gerookte pangasiusfilet met Hüttenkäse te bereiden

De pangasiusfilets in stukjes over de amuselepels (of schaaltjes) verdelen.
De Hüttenkäse wat los roeren, indien gewenst wat zout en peper erdoor en wat dille.
Voeg dan wat je zelf lekker lijkt erdoor bijv. stukjes tomaat of olijven, zilveruitjes etc.
Leg dan een mooi bolletje hiervan op de pangasiusfilet en versier het met een hele of halve kerstomaat.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Ik maak graag een hele tafel vol amuses of tapas. Meestal weet ik van tevoren niet wat ik precies ga doen. In de supermarkt neem ik wat mee en bedenk thuis een recept ervoor. Zo ook met dit recept. Ik heb toen dille en kerstomaatjes uit eigen tuin gebruikt en i.p.v. amandelen heb ik pijnboompitten genomen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lilith

lilith zegt:
Leuk en lekker idee! :)