Recept
« Terug naar recepten
Amuse: Gerookte pangasiusfilet met Hüttenkäse
PT5M
Amuse: Gerookte pangasiusfilet met Hüttenkäse
Een heerlijk amuse: gerookte pangasiusfilet met hüttenkäse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse: Gerookte pangasiusfilet met Hüttenkäse te bereiden
De pangasiusfilets in stukjes over de amuselepels (of schaaltjes) verdelen.
De Hüttenkäse wat los roeren, indien gewenst wat zout en peper erdoor en wat dille.
Voeg dan wat je zelf lekker lijkt erdoor bijv. stukjes tomaat of olijven, zilveruitjes etc.
Leg dan een mooi bolletje hiervan op de pangasiusfilet en versier het met een hele of halve kerstomaat.
De Hüttenkäse wat los roeren, indien gewenst wat zout en peper erdoor en wat dille.
Voeg dan wat je zelf lekker lijkt erdoor bijv. stukjes tomaat of olijven, zilveruitjes etc.
Leg dan een mooi bolletje hiervan op de pangasiusfilet en versier het met een hele of halve kerstomaat.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Ik maak graag een hele tafel vol amuses of tapas. Meestal weet ik van tevoren niet wat ik precies ga doen. In de supermarkt neem ik wat mee en bedenk thuis een recept ervoor. Zo ook met dit recept. Ik heb toen dille en kerstomaatjes uit eigen tuin gebruikt en i.p.v. amandelen heb ik pijnboompitten genomen.
lilith zegt: