Super lekker.
En het is snel klaar.
Recept
« Terug naar recepten
Amuse van carpaccio en pesto
PT10M
Amuse van carpaccio en pesto
Een heerlijk amuse van carpaccio en pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jordy Zuiddam
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
De ingrediënten zijn voor 10! personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse van carpaccio en pesto te bereiden
Kan 2 uur van tevoren:
Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees dun met het pestomengsel en vouw de plakjes 2 x dubbel. Leg op elke lepel 2 opgevouwen plakjes vlees. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat ze op en bord afkoelen. Strooi ze samen met de geschaafde kaas over de carpaccio. Garneer met basilicum.
Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees dun met het pestomengsel en vouw de plakjes 2 x dubbel. Leg op elke lepel 2 opgevouwen plakjes vlees. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat ze op en bord afkoelen. Strooi ze samen met de geschaafde kaas over de carpaccio. Garneer met basilicum.
jolangel zegt: