KookJij

Amuse van carpaccio en pesto

Een heerlijk amuse van carpaccio en pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: De ingrediënten zijn voor 10! personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse van carpaccio en pesto te bereiden

Kan 2 uur van tevoren:
Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees dun met het pestomengsel en vouw de plakjes 2 x dubbel. Leg op elke lepel 2 opgevouwen plakjes vlees. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat ze op en bord afkoelen. Strooi ze samen met de geschaafde kaas over de carpaccio. Garneer met basilicum.

Mijn kookverhaal (Jordy Zuiddam)

Super lekker.
En het is snel klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jolangel

jolangel zegt:
Deze ga ik morgen maken ,bedankt:p