Recept
« Terug naar recepten
Amuse van tonijn
PT40M
Amuse van tonijn
Een heerlijk amuse van tonijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse van tonijn te bereiden
Voorbereiding:
Gedroogde tomaat:
• Verwarm de visbouillon in een steelpan.
• Week de gedroogde tomaten een half uur in de warme bouillon.
• Laat ze uitlekken.
Tonijn:
• Hak de knoflook fijn.
• Bak de tonijnfilet heel kort in de hete olie met de laurierblaadjes, knoflook zout en peper.
Garnering:
• Snijd de bieslook zeer fijn.
Bereidingswijze:
Gedroogde tomaat:
• Snijd de tomaat in dunne reepjes.
Tonijn:
• Snijd de tonijn in heel dunne plakjes. Houd hem warm.
Gedroogde tomaat:
• Verwarm de visbouillon in een steelpan.
• Week de gedroogde tomaten een half uur in de warme bouillon.
• Laat ze uitlekken.
Tonijn:
• Hak de knoflook fijn.
• Bak de tonijnfilet heel kort in de hete olie met de laurierblaadjes, knoflook zout en peper.
Garnering:
• Snijd de bieslook zeer fijn.
Bereidingswijze:
Gedroogde tomaat:
• Snijd de tomaat in dunne reepjes.
Tonijn:
• Snijd de tonijn in heel dunne plakjes. Houd hem warm.
Bertal zegt:
Geen foto, jammer.
Eigen fantasie, (zie serveren)
:);)m.v.g. Bert