KookJij

Amuse van tonijn

Een heerlijk amuse van tonijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse van tonijn te bereiden

Voorbereiding:
Gedroogde tomaat:
• Verwarm de visbouillon in een steelpan.
• Week de gedroogde tomaten een half uur in de warme bouillon.
• Laat ze uitlekken.
Tonijn:
• Hak de knoflook fijn.
• Bak de tonijnfilet heel kort in de hete olie met de laurierblaadjes, knoflook zout en peper.
Garnering:
• Snijd de bieslook zeer fijn.
Bereidingswijze:
Gedroogde tomaat:
• Snijd de tomaat in dunne reepjes.
Tonijn:
• Snijd de tonijn in heel dunne plakjes. Houd hem warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bertal

Bertal zegt:
Jolanda,
Geen foto, jammer.
Eigen fantasie, (zie serveren)
:);)m.v.g. Bert
jolanda

jolanda zegt:
Heb je ook een foto?