Wel lekkerder als je de punch na het mengen eerst goed koud laat worden in de koelkast.
Recept
« Terug naar recepten
Ananaspunch (kruidig)
PT5M
Ananaspunch (kruidig)
Een heerlijk ananaspunch (kruidig) recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
3 a 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Curaçao
Keuken:
Caraibische
Bron:
Cooking of the Caribbean 2001
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananaspunch (kruidig) te bereiden
De ananassap + de gecondenseerde melk + de vanille-essence in een blender of keukenmachine enkele seconden goed mengen.
Dan nootmuskaat en kaneelpoeder erdoor en weer enkele seconden mengen.
Doe ijsblokjes in de glazen en de punch erover gieten met een scheutje limoensap.
Dan nootmuskaat en kaneelpoeder erdoor en weer enkele seconden mengen.
Doe ijsblokjes in de glazen en de punch erover gieten met een scheutje limoensap.