Recept
« Terug naar recepten
Anchoiade (Anchovistapenade = Dipsausje)
PT20M
Anchoiade (Anchovistapenade = Dipsausje)
Een heerlijk anchoiade (anchovistapenade = dipsausje) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Plaatselijke restaurantjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Anchoiade (Anchovistapenade = Dipsausje) te bereiden
1).Blender de tonijn met de ansjovis, olijven en kappertjes.
2).Doe daarna de rest in de blender en voeg de olijfolie toe bij een draaiende blender en draai een saus met de consistentie van een dipsaus. (dus niet te dik, maar aan de dunne kant)
2).Doe daarna de rest in de blender en voeg de olijfolie toe bij een draaiende blender en draai een saus met de consistentie van een dipsaus. (dus niet te dik, maar aan de dunne kant)
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Te gebruiken op toastjes, als dipsaus voor allerhande verse klein gesneden groente, als extra smaakmaker bij het eten, enz.