KookJij

Anchoiade (Anchovistapenade = Dipsausje)

Een heerlijk anchoiade (anchovistapenade = dipsausje) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Plaatselijke restaurantjes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Anchoiade (Anchovistapenade = Dipsausje) te bereiden

1).Blender de tonijn met de ansjovis, olijven en kappertjes.
2).Doe daarna de rest in de blender en voeg de olijfolie toe bij een draaiende blender en draai een saus met de consistentie van een dipsaus. (dus niet te dik, maar aan de dunne kant)

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Te gebruiken op toastjes, als dipsaus voor allerhande verse klein gesneden groente, als extra smaakmaker bij het eten, enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst