Dit recept heb ik al zeker 6 jaar in mijn bezit ooit een keer uit een kookboek van het blad tip.
Recept
« Terug naar recepten
andijvie gehakt schotel.2
PT35M
andijvie gehakt schotel.2
Een heerlijk andijvie gehakt schotel.2 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marja hoebe
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tip
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe andijvie gehakt schotel.2 te bereiden
Spek krokant bakken in een droge koekepan,voeg het gehakt toe en bak dit rul,voeg knoflook tomaten en tijm toe,mengsel op middelhoog vuur bakken tot het vocht verdampt is,en breng op smaak met zout en peper.
dan de andijvie bakken in boter tot deze geslonken is,voeg de slagroom toe en verwarm het nog drie min. breng op smaak met zout en peper. maak de aardappel puree,roer er wel de slagroom door en breng op smaak met nootmuskaat.
dan de andijvie bakken in boter tot deze geslonken is,voeg de slagroom toe en verwarm het nog drie min. breng op smaak met zout en peper. maak de aardappel puree,roer er wel de slagroom door en breng op smaak met nootmuskaat.
Sandra zegt:
hoe lang in de oven en in welke volgorde het t beste in de ovenschotel kan. en hoe lang dit dan nog in de oven moet en de kaas onder de andijvie roeren of er bovenop strooien, ik heb dan wel fantasie en ervaring genoeg maar mijn man wilde mij verrassen en kwam er niet helemaal uit