KookJij

Andijvie-ovenschotel met chorizo

Dit is een over heerlijk stampotje andijvie
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie: 760 kCal energie
19 Gram eiwit
36 Gram vet
75 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen ( Vomar)
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijvie-ovenschotel met chorizo te bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 20  minuten gaar in water met zout.
  2. Verwarm de oven voor op 200*C.
  3. Schep de andijvie in de ovenschaal  en bestrooi met wat zout.
  4. Verdeel de plakjes chorizoworst erover.
  5. Giet de aardappels af en knijp ze door een pureeknijper of stamp ze fijn.
  6. Voeg de melk toe en roer tot een smeuige puree.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Verdeel de puree over de chorizoworst.
  9. Meng  de geraspte kaas met het paneermeel en bestrooi de ovenschotel ermee.
  10. Bak de andijvieschotel circa 20 minuten in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Je kan de chorizo ook vervangen door rookworst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst