Recept
« Terug naar recepten
Andijvie-ovenschotel met chorizo
PT45M
Andijvie-ovenschotel met chorizo
Dit is een over heerlijk stampotje andijvie
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
760 kCal energie
19 Gram eiwit
36 Gram vet
75 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
36 Gram vet
75 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen ( Vomar)
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie-ovenschotel met chorizo te bereiden
- Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar in water met zout.
- Verwarm de oven voor op 200*C.
- Schep de andijvie in de ovenschaal en bestrooi met wat zout.
- Verdeel de plakjes chorizoworst erover.
- Giet de aardappels af en knijp ze door een pureeknijper of stamp ze fijn.
- Voeg de melk toe en roer tot een smeuige puree.
- Breng op smaak met peper.
- Verdeel de puree over de chorizoworst.
- Meng de geraspte kaas met het paneermeel en bestrooi de ovenschotel ermee.
- Bak de andijvieschotel circa 20 minuten in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Je kan de chorizo ook vervangen door rookworst.