KookJij

Andijviestamp met shoarma

Een heerlijk andijviestamp met shoarma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijviestamp met shoarma te bereiden

Snijd het bot van de karbonade en snijd het vlees in kleine blokjes. Leg het vlees in een schaal. Maak de paprika shoarma kruiden en schep dit geheel goed door elkaar. Laat de kruiden Ca 1uur erin trekken.

Verhit wat boter of braadvet in een koekenpan en bak beetje voor beetje de shoarma aan. Bak de shoarma af in de oven op 180 graden.

Snijd de krop andijvie in reepjes en was dit goed. Kook de aardappels gaar in ruim water. Maak dan van de aardappels een puree. Schep de andijvie met de azijn door de puree en breng op smaak met nootmuskaat, en zout en peper.

Schep wat andijvie in het midden van een bord en schep hier wat shoarma omheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Thies

Thies zegt:
Het vlees van de schouder is het lekkerst en smakelijk aan een dier. Wie is er een amateur als je dat niet weet.
Bep

Bep zegt:
De slager maakt het ook van schouder karbonades.;)
Brian

Brian zegt:
Andijvie met shoarma? Shoarma van schouder karbonades?? Ik denk dat je een andere hobby moet gaan zoeken Thies. Zelfs als amateur kun je te ver gaan.
abucan

abucan zegt:
dit lijkt me lekker