Recept
« Terug naar recepten
Andijviestamp met shoarma
PT45M
Andijviestamp met shoarma
Een heerlijk andijviestamp met shoarma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Thies Kop
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijviestamp met shoarma te bereiden
Snijd het bot van de karbonade en snijd het vlees in kleine blokjes. Leg het vlees in een schaal. Maak de paprika shoarma kruiden en schep dit geheel goed door elkaar. Laat de kruiden Ca 1uur erin trekken.
Verhit wat boter of braadvet in een koekenpan en bak beetje voor beetje de shoarma aan. Bak de shoarma af in de oven op 180 graden.
Snijd de krop andijvie in reepjes en was dit goed. Kook de aardappels gaar in ruim water. Maak dan van de aardappels een puree. Schep de andijvie met de azijn door de puree en breng op smaak met nootmuskaat, en zout en peper.
Schep wat andijvie in het midden van een bord en schep hier wat shoarma omheen.
Verhit wat boter of braadvet in een koekenpan en bak beetje voor beetje de shoarma aan. Bak de shoarma af in de oven op 180 graden.
Snijd de krop andijvie in reepjes en was dit goed. Kook de aardappels gaar in ruim water. Maak dan van de aardappels een puree. Schep de andijvie met de azijn door de puree en breng op smaak met nootmuskaat, en zout en peper.
Schep wat andijvie in het midden van een bord en schep hier wat shoarma omheen.
Thies zegt: