KookJij

Andijviestamppot met champignonroerbak

Een heerlijk andijviestamppot met champignonroerbak recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijviestamppot met champignonroerbak te bereiden

Schil de aardappelen en kook ze gaar in water met zout in 20 minuten, dan afgieten en droog koken, bak intussen de spekjes uit en in een andere koekenpan de de champignonroerbak bakken ± 5 minuten.

Als de aardappelen klaar zijn deze stampen en vermengen met de andijvie, de spekjes en de champignonroerbak en eventueel, om het smeuïger te maken, een klontje boter en een scheutje melk toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst