Recept
« Terug naar recepten
Andijviestamppot met champignonroerbak
PT30M
Andijviestamppot met champignonroerbak
Een heerlijk andijviestamppot met champignonroerbak recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Monique Teesselink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijviestamppot met champignonroerbak te bereiden
Schil de aardappelen en kook ze gaar in water met zout in 20 minuten, dan afgieten en droog koken, bak intussen de spekjes uit en in een andere koekenpan de de champignonroerbak bakken ± 5 minuten.
Als de aardappelen klaar zijn deze stampen en vermengen met de andijvie, de spekjes en de champignonroerbak en eventueel, om het smeuïger te maken, een klontje boter en een scheutje melk toevoegen.
Als de aardappelen klaar zijn deze stampen en vermengen met de andijvie, de spekjes en de champignonroerbak en eventueel, om het smeuïger te maken, een klontje boter en een scheutje melk toevoegen.