Recept
« Terug naar recepten
Indonesische andijviestamppot
PT40M
Indonesische andijviestamppot
Een heerlijk indonesische andijviestamppot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
In de nieuwe Hollandse keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische andijviestamppot te bereiden
Kook de aardappelen en maak hier een pureetje van met de melk en de olijfolie.
Roer de nootmuskaat/komijn/koriander en sambal (en eventueel zout) er door.
Bak de speklapjes lekker krokant.
Vermeng de andijvie door je pureetje.
Ga dit even heel snel verwarmen.
Gooi alles op een bord en....
gooi op je bord er gefruite uitjes en seroendeng bij en dan...
EET SMAKELIJK.
Roer de nootmuskaat/komijn/koriander en sambal (en eventueel zout) er door.
Bak de speklapjes lekker krokant.
Vermeng de andijvie door je pureetje.
Ga dit even heel snel verwarmen.
Gooi alles op een bord en....
gooi op je bord er gefruite uitjes en seroendeng bij en dan...
EET SMAKELIJK.
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Ik heb dit recept uitgeknipt uit onderstaand kookboek en in een verzamelmap gedaan. Zo nu en dan moet ik die map weer even opschonen. Gelukkig wist ik nog dat ik dit wel heel erg lekker vond!!!!
gea zegt: