Recept
« Terug naar recepten
Antillaanse krab uit de oven
PT40M
Antillaanse krab uit de oven
Een heerlijk antillaanse krab uit de oven recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Aruba
Keuken:
Caraibische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Antillaanse krab uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Olie 4 individuele gratineerschaaltjes in.
Maak het vlees van het piment met de keukenmachine of vijzel tot een fijne puree, samen met de gepelde knoflook.
Laat het krabvlees goed uitlekken en verkruimel het met een vork en verwijder de onrechtmatigheden en doe de krab, het verbrokkeld kruim, de kokosmelk, het piment-knoflookmengsel, bieslook, peterselie, de kruiden, tijm, de rum en limoensap in een slakom en meng goed.
Verdeel over de 4 schaaltjes en bestrooi met paneermeel en wat botervlokjes erop.
Laat 25 min gratineren in de oven.
Olie 4 individuele gratineerschaaltjes in.
Maak het vlees van het piment met de keukenmachine of vijzel tot een fijne puree, samen met de gepelde knoflook.
Laat het krabvlees goed uitlekken en verkruimel het met een vork en verwijder de onrechtmatigheden en doe de krab, het verbrokkeld kruim, de kokosmelk, het piment-knoflookmengsel, bieslook, peterselie, de kruiden, tijm, de rum en limoensap in een slakom en meng goed.
Verdeel over de 4 schaaltjes en bestrooi met paneermeel en wat botervlokjes erop.
Laat 25 min gratineren in de oven.
wouros zegt: