KookJij

Appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij)

Een heerlijk appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3-4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Polen
Keuken: Europese
Bron: Dream-about-muffins.blogspot
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij) te bereiden

Schil de appels en rasp ze grof. Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron en laat afkoelen.
Mix in een kom het ei met de suiker, karnemelk en de boter. Zeef de bloem erboven en meng doorelkaar. Roer het amandelmeel erdoor en vervolgens de gerapte appel. Laat ca. 15 minuten rusten in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan. Schep ongeveer 2 el beslag in de pan per koekje. Bak ze goudbruin, keer halverwege om.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonyanijntje

sonyanijntje zegt:
Amandelmeel is van zichzelf glutenvrij, het bestaat puur uit amandelen :)
Dorry

Dorry zegt:
De meel zal toch glutenvrij moeten zijn, dat staat er niet bij. Maar verder lekker recept.