Recept
« Terug naar recepten
Appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij)
PT30M
Appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij)
Een heerlijk appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Polen
Keuken:
Europese
Bron:
Dream-about-muffins.blogspot
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel-amandel-pannenkoekjes (glutenvrij) te bereiden
Schil de appels en rasp ze grof. Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron en laat afkoelen.
Mix in een kom het ei met de suiker, karnemelk en de boter. Zeef de bloem erboven en meng doorelkaar. Roer het amandelmeel erdoor en vervolgens de gerapte appel. Laat ca. 15 minuten rusten in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan. Schep ongeveer 2 el beslag in de pan per koekje. Bak ze goudbruin, keer halverwege om.
Mix in een kom het ei met de suiker, karnemelk en de boter. Zeef de bloem erboven en meng doorelkaar. Roer het amandelmeel erdoor en vervolgens de gerapte appel. Laat ca. 15 minuten rusten in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan. Schep ongeveer 2 el beslag in de pan per koekje. Bak ze goudbruin, keer halverwege om.
sonyanijntje zegt: