Recept
« Terug naar recepten
Appel Crumble
PT60M
Appel Crumble
Een heerlijk appel crumble recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Appel Crumble te bereiden
Zet de oven aan op 200*C.
Schil de appels en snijd ze in blokjes,vermeng met de 3 lepels suiker en wat kaneelpoeder.
Maak van de boter, bloem, suiker en de havermout een kruimelig deeg.
Vet een ovenschaal in en doe de appels er in.
Verdeel het kruimeldeeg er over.
Baktijd is ongeveer 30 minuten.
Schil de appels en snijd ze in blokjes,vermeng met de 3 lepels suiker en wat kaneelpoeder.
Maak van de boter, bloem, suiker en de havermout een kruimelig deeg.
Vet een ovenschaal in en doe de appels er in.
Verdeel het kruimeldeeg er over.
Baktijd is ongeveer 30 minuten.
Mijn kookverhaal (Alie Arts)
Het favoriete toetje hier, lekker met een klodder slagroom. Of klop wat slagroom door vanille vla en schenk dat er over.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Alie Arts zegt:
lekkerbekske zegt:
alkien zegt:
lekkerbekske zegt:
alkien zegt: