Recept
« Terug naar recepten
Appel-notencake
PT30M
Appel-notencake
Een heerlijk appel-notencake recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 punten personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel-notencake te bereiden
De appels schillen en de klokhuizen verwijderen.
In kleine stukjes snijden en de kaneel erdoor mengen.
De oven voorverwarmen op 175 graden.
Een springvorm invetten.
De boter met de suiker tot een lichte, schuimige massa kloppen.
De eieren er een voor een door roeren.
De noten zeer fijn hakken.
Vermengen met het paneermeel, de gezeefde bloem en het bakpoeder.
Door het botermengsel roeren.
De stukjes appel en de melk erdoor roeren.
Het beslag in de vorm scheppen, gladstrijken en onder in de oven ongeveer 50 min. bakken.
In kleine stukjes snijden en de kaneel erdoor mengen.
De oven voorverwarmen op 175 graden.
Een springvorm invetten.
De boter met de suiker tot een lichte, schuimige massa kloppen.
De eieren er een voor een door roeren.
De noten zeer fijn hakken.
Vermengen met het paneermeel, de gezeefde bloem en het bakpoeder.
Door het botermengsel roeren.
De stukjes appel en de melk erdoor roeren.
Het beslag in de vorm scheppen, gladstrijken en onder in de oven ongeveer 50 min. bakken.
dennis zegt:
:p:p:p