Recept
« Terug naar recepten
Appel perzik crumble
PT45M
Appel perzik crumble
Deze heerlijke appel perzik crumble eet je niet zozeer als gebak maar is
meer als toetje geschikt. Erg makkelijk te maken en het valt bij iedereen in
de smaak.
Met een bolletje ijs, nootjes of een toef slagroom maak je dit nog lekkerder.
Je kunt het zowel warm als koud serveren.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel perzik crumble te bereiden
- Smelt de boter 1 minuut in de magnetron en meng deze samen met de bloem en de suiker tot een kruimelige massa (mixer met deeghaken is hiervoor erg gemakkelijk).
- Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd ze in kleine stukjes, snij de perziken ook in kleine stukjes.
- Meng de appel en perzik door elkaar en verdeel het over de bodem van de bakvorm, dek deze af met het deegmengsel.
- Bak de crumble 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.