KookJij

Appel perzik crumble

Deze heerlijke appel perzik crumble eet je niet zozeer als gebak maar is meer als toetje geschikt. Erg makkelijk te maken en het valt bij iedereen in de smaak. Met een bolletje ijs, nootjes of een toef slagroom maak je dit nog lekkerder. Je kunt het zowel warm als koud serveren.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel perzik crumble te bereiden

  1. Smelt de boter 1 minuut in de magnetron en meng deze samen met de bloem en de suiker tot een kruimelige massa (mixer met deeghaken is hiervoor erg gemakkelijk).
  2. Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd ze in kleine stukjes, snij de perziken ook in kleine stukjes.
  3. Meng de appel en perzik door elkaar en verdeel het over de bodem van de bakvorm, dek deze af met het deegmengsel.
  4. Bak de crumble 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst