Recept
« Terug naar recepten
Appel-venkelsalade
PT10M
Appel-venkelsalade
Een heerlijk appel-venkelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel-venkelsalade te bereiden
De appel en de venkelknol wassen. Bij de appel klokhuis verwijderen en bij de venkelknol de kern eruit snijden. Appel en venkel dun schaven of snijden. Dressing maken van olie, citroensap, honing, peper en zout en erover gieten en omscheppen.