Recept
« Terug naar recepten
Appelcrumble
PT45M
Appelcrumble
Een heerlijk appelcrumble recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Vanderzaken
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Harry Vanderzaken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelcrumble te bereiden
Verwarm de oven voor op 180c.
Meng de bloem met de gewone suiker in een grote kom.
Werk de boter erdoor tot dat je kruimel-achtige stukjes hebt.
Vet de ovenschotel in met boter.
Schik de schijfjes appel er in en bestrooi de (bruine) basterdsuiker & kaneel.
Voeg er nog een klontje boter aan toe den dank af met het deeg.
Bak 40 - 45 minuten in de oven tot het deeg een bruin tintje krijgt.
Verdeel de crumble op bordjes, serveer met opgeklopte gezoete slagroom
Meng de bloem met de gewone suiker in een grote kom.
Werk de boter erdoor tot dat je kruimel-achtige stukjes hebt.
Vet de ovenschotel in met boter.
Schik de schijfjes appel er in en bestrooi de (bruine) basterdsuiker & kaneel.
Voeg er nog een klontje boter aan toe den dank af met het deeg.
Bak 40 - 45 minuten in de oven tot het deeg een bruin tintje krijgt.
Verdeel de crumble op bordjes, serveer met opgeklopte gezoete slagroom