KookJij

Appelcrunch

Een heerlijk appelcrunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelcrunch te bereiden

Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Schik ze in de ovenschotel.
Besprenkel ze met het citroensap enbestrijk ze met 3 eetl. honing.
Maak een mengsel van de bloem,.spec.kruiden,.boter, walnoten en suiker.
Roer hierdoor 2 eetl honing en verdeel alles over de appels.
Laat de schotel in 25 min in een warme oven lichtbruin en knapperig worden.


Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Aan tafel doe ik er naar believen slagroom op en een beetje kaneel om het " aan te kleden "
Je kunt het koud of warm eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst