Aan tafel doe ik er naar believen slagroom op en een beetje kaneel om het " aan te kleden "
Je kunt het koud of warm eten.
Recept
« Terug naar recepten
Appelcrunch
PT30M
Appelcrunch
Een heerlijk appelcrunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelcrunch te bereiden
Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Schik ze in de ovenschotel.
Besprenkel ze met het citroensap enbestrijk ze met 3 eetl. honing.
Maak een mengsel van de bloem,.spec.kruiden,.boter, walnoten en suiker.
Roer hierdoor 2 eetl honing en verdeel alles over de appels.
Laat de schotel in 25 min in een warme oven lichtbruin en knapperig worden.
Schik ze in de ovenschotel.
Besprenkel ze met het citroensap enbestrijk ze met 3 eetl. honing.
Maak een mengsel van de bloem,.spec.kruiden,.boter, walnoten en suiker.
Roer hierdoor 2 eetl honing en verdeel alles over de appels.
Laat de schotel in 25 min in een warme oven lichtbruin en knapperig worden.