Recept
« Terug naar recepten
Appelroom rondo's
PT45M
Appelroom rondo's
Een heerlijk appelroom rondo's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelroom rondo's te bereiden
Deeg maken en nacht in de koelkast bewaren.
Daarna uitrollen tot een plak van ongeveer een halve cm dik
Ronde plakjes uitsteken ca 9 cm doorsnede
Deze in ringen of aluminium bakjes van ca 7 cm leggen, randje omhoog
Banketbakkersroom en spijs mengen en een dopje ervan in de ringen spuiten
Appels schillen, in grove blokjes snijden en deze in de ringen doen
Kaneel over strooien
Bakken ongeveer 20 minuten bij 185 graden.
Daarna de bovenzijde royaal instrijken met gekookte abrikozenconfituren
Daarna uitrollen tot een plak van ongeveer een halve cm dik
Ronde plakjes uitsteken ca 9 cm doorsnede
Deze in ringen of aluminium bakjes van ca 7 cm leggen, randje omhoog
Banketbakkersroom en spijs mengen en een dopje ervan in de ringen spuiten
Appels schillen, in grove blokjes snijden en deze in de ringen doen
Kaneel over strooien
Bakken ongeveer 20 minuten bij 185 graden.
Daarna de bovenzijde royaal instrijken met gekookte abrikozenconfituren
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
anita43 zegt:
Willemien uit Canada zegt:
bobbeltje zegt:
Willemien uit Canada zegt:
els roelvink zegt: