KookJij

Appels gevuld met geitenkaas

Een heerlijk appels gevuld met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appels gevuld met geitenkaas te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden.verkruimel de geitenkaas.Snijd een plakje van de bovenkant van de ongeschilde appels.Verwijder het klokhuis met behulp van een appelboor.Hak de pistachenootjes tot grove kruimels.Roer in een kom de pijnboompitjes,pistachekruimels,de geietenkaas en tijm door elkaar.Smeer de bodem van een vuurvaste schaal in met boter.Verdeel de overgebleven boter in vieren.Vul de appels met het geitenkaasmengsel.Leg bovenop elke appel een lontje boter.bak de appels 20 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nelly de vaan

nelly de vaan zegt:
welke appels met rode schil zijn dat of kunnen er ook andere voor gebruikt worden?
Marius

Marius zegt:
Inderdaad heel eenvoudig te maken maar erg lekker! Ik had de gaten half keer zo groot gemaakt.
Arjan

Arjan zegt:
Heerlijk recept en eenvoudig klaar te maken!
Het is wel lekker om de gaten iets groter te maken dan de grootte van een appelboor.