Recept
« Terug naar recepten
Appels gevuld met geitenkaas
PT30M
Appels gevuld met geitenkaas
Een heerlijk appels gevuld met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appels gevuld met geitenkaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.verkruimel de geitenkaas.Snijd een plakje van de bovenkant van de ongeschilde appels.Verwijder het klokhuis met behulp van een appelboor.Hak de pistachenootjes tot grove kruimels.Roer in een kom de pijnboompitjes,pistachekruimels,de geietenkaas en tijm door elkaar.Smeer de bodem van een vuurvaste schaal in met boter.Verdeel de overgebleven boter in vieren.Vul de appels met het geitenkaasmengsel.Leg bovenop elke appel een lontje boter.bak de appels 20 minuten in de oven.
nelly de vaan zegt: