KookJij

Apulische asperge frittata

Een heerlijk apulische asperge frittata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: lizet kruyff
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Apulische asperge frittata te bereiden

Bereidingswijze: Maak de asperges schoon, kook ze en snijd ze in stukken van ongeveer 2 centimeter. Klop de eieren los in een grote kom. Doe er de geraspte kaas, peterselie, zout, peper en stukken asperge door. Doe de olijfolie in een ovenschaal. Vul de schaal met het mengsel en laat het in een matig hete oven garen tot het ei gestold is. Serveer deze frittata goed warm met brood en sla.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst