Recept
« Terug naar recepten
Asperge kletskoppen
PT20M
Asperge kletskoppen
Een heerlijk asperge kletskoppen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
life and cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge kletskoppen te bereiden
Verwarm de oven voor op 175 graden C. Meng alle ingrediënten door elkaar en spatel de bloem op het allerlaatste moment door het beslag. Doe het beslag in een spuitzak en spuit lange banen van 1 centimeter breed op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kletskoppen 8 minuten in een voorverwarmde oven. Wanneer de kletskoppen uit de oven komen, kun je ze naar wens vormen, maar wees er snel bij. Bewaar de kletskoppen in een goed afsluitbare doos.