Recept
« Terug naar recepten
Aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres
PT30M
Aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres
Een heerlijk aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres te bereiden
Schil de asperges en gaar ze volgens het basisrecept
( houd de gaartijd in de gaten want de asperges moeten nog beet hebben ).
Splits de eieren en doe de dooiers in een beslagkom.
Klop de dooiers los en klop er de room en de olijfolie door.
Breng de dressing op smaak met mosterd, mierikswortelpasta, versgemalen peper en zout.
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat ze goed uitlekken.
Breng het kooknat opnieuw aan de kook en blancheer er enkele seconden de baby-asperges in.
( houd de gaartijd in de gaten want de asperges moeten nog beet hebben ).
Splits de eieren en doe de dooiers in een beslagkom.
Klop de dooiers los en klop er de room en de olijfolie door.
Breng de dressing op smaak met mosterd, mierikswortelpasta, versgemalen peper en zout.
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat ze goed uitlekken.
Breng het kooknat opnieuw aan de kook en blancheer er enkele seconden de baby-asperges in.