Recept
« Terug naar recepten
Aspergerisotto, gefrituurde asperges omwikkeld met
PT50M
Aspergerisotto, gefrituurde asperges omwikkeld met
Een heerlijk aspergerisotto, gefrituurde asperges omwikkeld met recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
saison
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergerisotto, gefrituurde asperges omwikkeld met te bereiden
Paneer 7 asperges per persoon met briochekruim. Frituur en omwikkel met Spaanse ham.
Was de morieltjes en zet deze aan in boter, blus af met aspergevocht en kippenbouillon, laat inkoken en passeer.
Maak de ui glazig in olie, voeg de rijst toe en laat deze ook glazig worden.
Voeg de Champagne toe en laat inkoken.
Voeg de bouillon en het aspergevocht erbij en laat op een zacht vuurtje garen.
Doe er als laatste de vers geraspte kaas, de room en de aspergeblokjes bij en breng op smaak.