KookJij

Asperges met geitenkaas en rucolasaus

Een heerlijk asperges met geitenkaas en rucolasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met geitenkaas en rucolasaus te bereiden

Verwijder de harde delen van de asperges en was ze. Kook de asperges gaar in 10 minuten. Maak in de tussentijd de rucola schoon, bewaar wat blaadjes voor de garnering en doe de rest met een half teentje knoflook een half glas olijfolie en een snufje zout in de blender om er een glad sausje van te maken. Rangschik de asperges op een serveerschaal of verdeel ze over aparte borden. Snij de geitenkaasjes in plakjes en leg ze op de asperges. Giet een scheutje rucolasaus over het geheel, garneer met wat schijfjes radijs en wat blaadjes rucola en dien het gerecht op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst