Recept
« Terug naar recepten
Asperges met kreeft en mosterdsaus
PT30M
Asperges met kreeft en mosterdsaus
Een heerlijk asperges met kreeft en mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Aspergesrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met kreeft en mosterdsaus te bereiden
Schil de asperges volgens de aanwijzingen in het basisrecept.
Vul een flinke pan half met water, breng het aan de kook, voeg er een flinke scheut witte wijn aan toe, strooi er wat versgemalen peper en zout in en kook er de kreeften in.
Na 20 minuten zijn ze gaar.
Kook en blancheer de witte en groene asperges apart.
Maak de mayonaise, slap hem wat af met witte wijn en roer er de Dijonmosterd door.
Halveer de kreeft, leg op elk bord een halve kreeft en leg er de asperges bij.
Schep wat van de mosterdsaus over de kreeft.
Vul een flinke pan half met water, breng het aan de kook, voeg er een flinke scheut witte wijn aan toe, strooi er wat versgemalen peper en zout in en kook er de kreeften in.
Na 20 minuten zijn ze gaar.
Kook en blancheer de witte en groene asperges apart.
Maak de mayonaise, slap hem wat af met witte wijn en roer er de Dijonmosterd door.
Halveer de kreeft, leg op elk bord een halve kreeft en leg er de asperges bij.
Schep wat van de mosterdsaus over de kreeft.