Recept
« Terug naar recepten
Asperges met mosterdtuinkruidensaus
PT40M
Asperges met mosterdtuinkruidensaus
Een heerlijk asperges met mosterdtuinkruidensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met mosterdtuinkruidensaus te bereiden
kook de asperges 15 minuten in ruim water met zout en boter en laat ze nagaren.Pel de eieren en hak ze fijn.meng de groene kruiden en voeg 1 theelepel tuinkers toe.De rest van de tuinkers wordt gebruikt als garnering.Roer mosterd,citroensap,knoflok en olie door de tuinkruiden.Voeg 3/4 deel van de gehakte eieren toe.Meng de yoghurt en de cognac door het kruidenmengsel en maak er een dikke saus van.Voeg zout naar smaak toe.Leg de asperges naast elkaar op een ruime schaal.Schep de saus er in een strakke lijn op.bestrooi met de rest van het ei en garneer met de overgebleven tuinkers.
marianne zegt: