Recept
« Terug naar recepten
Asperges met witlofsalade en lamsham
PT20M
Asperges met witlofsalade en lamsham
Een heerlijk asperges met witlofsalade en lamsham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wim peters
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met witlofsalade en lamsham te bereiden
Snijd de onderste 2 centimeter van de aspergestelen af.Kook de aspergestelen gaar en laat ze afkoelen.Snijd de witlofstruikjes in reepjes en de appels in blokjes.Schep er het citroensap overheen.Verdeel de witlofsalade over 4 borden en verdeel de asperges en lamsham erover.Snijd de eieren in de lengte door en neem het eigeel eruit.Prak het eigeel fijn en roer er de suiker,de mosterd,de bieslook,zout en peper door.Voeg de olie toe tot een romige saus ontstaat.Snij het eiwit in kleine stukjes.Verdeel de saus over de asperges en strooi het eiwit erover.
michelle zegt: