Recept
« Terug naar recepten
Asperges roergebakken met lente-ui (zie opm)
PT30M
Asperges roergebakken met lente-ui (zie opm)
Een heerlijk asperges roergebakken met lente-ui (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges roergebakken met lente-ui (zie opm) te bereiden
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim kokend water met zout.
Roerbak de asperges en lente-ui met wat zout en peper 3-4 min. in de olie en 1 el boter.
Voeg de bouillon en nog 2 el boter toe en laat de groenten zachtjes 5-6 min. sudderen tot ze gaar zijn en er een mooie saus ontstaat.
Roer de zalm erdoor en breng op smaak met zout, peper, kervel, en citroensap.
Schep de beetgare pasta door het aspergemengsel en garneer met zalmeitjes en kervel
Roerbak de asperges en lente-ui met wat zout en peper 3-4 min. in de olie en 1 el boter.
Voeg de bouillon en nog 2 el boter toe en laat de groenten zachtjes 5-6 min. sudderen tot ze gaar zijn en er een mooie saus ontstaat.
Roer de zalm erdoor en breng op smaak met zout, peper, kervel, en citroensap.
Schep de beetgare pasta door het aspergemengsel en garneer met zalmeitjes en kervel