Recept
« Terug naar recepten
Aspergesalade met appel en geitenkaas
PT30M
Aspergesalade met appel en geitenkaas
Een heerlijk aspergesalade met appel en geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergesalade met appel en geitenkaas te bereiden
Verdeel de rucola over 4 borden.Meng de ingrediënten voor de dressing.Vet een grillpan in met de olie en rooster hierin de asperges rondom licht bruin en beetgaar in 5 minuten.leg ze op de rucola.bak de bacon in de grillpan knapperig en leg de appel er even bij.Verdeel de bacon en de appel met de bosuitjes over de salade.Giet de dressing erover en strooi de kaas en walnoten erop.
conraads zegt: