KookJij

Atjar taugé

Een heerlijk atjar taugé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: ROC urecht Herman Bunschoten
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Atjar taugé te bereiden

In een pan water, azijn, suiker, peper, zout, koenjit en ketoembar door elkaar roeren aan de kook brengen en 5 minuten door koken.
Goed doorroeren tot de suiker is opgelost.
De taugé en peen erdoor scheppen en 8 minuten door koken.
De atjar in de potten doen, af laten koelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

truitje

truitje zegt:
Hallo Jacko, al weer herken ik dit recept alleen nu heb de je kool vervangen door taugé, het staat je natuurlijk vrij om een recept te gebruiken maar zet er dan wel bij waarvan het een afgeleide is. Hallo Willemien uit Canada, wat leuk om te lezen dat je de Atjar nog steeds maakt. :p:p:p Groetjes Gerda
Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Hi Jacko, Kan ik er ook rode paprika bijvoegen want volgens mij zit dat er ook in als je een potje koopt in de winkel.
Lijkt mij erg lekker maakt ook altijd atjar met witte kool enz.Groet Willemien:p:p