Recept
« Terug naar recepten
Atjar taugé
PT20M
Atjar taugé
Een heerlijk atjar taugé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
ROC urecht Herman Bunschoten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Atjar taugé te bereiden
In een pan water, azijn, suiker, peper, zout, koenjit en ketoembar door elkaar roeren aan de kook brengen en 5 minuten door koken.
Goed doorroeren tot de suiker is opgelost.
De taugé en peen erdoor scheppen en 8 minuten door koken.
De atjar in de potten doen, af laten koelen.
Goed doorroeren tot de suiker is opgelost.
De taugé en peen erdoor scheppen en 8 minuten door koken.
De atjar in de potten doen, af laten koelen.
truitje zegt: