Recept
« Terug naar recepten
Atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli
PT30M
Atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli
Een heerlijk atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
martijn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli te bereiden
1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven op 200°C.
2. Pel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water.
3. Stoof de tomatenblokjes in olijfolie, voeg de broccoliroosjes toe en laat stoven tot ragout. Meng met de room en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4. Kook de pasta gaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken.
5. Verdeel de pasta over de borden, schep de ragout erover, leg de zalm erop en versier met groene kruiden (dille, basilicum…).
2. Pel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water.
3. Stoof de tomatenblokjes in olijfolie, voeg de broccoliroosjes toe en laat stoven tot ragout. Meng met de room en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4. Kook de pasta gaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken.
5. Verdeel de pasta over de borden, schep de ragout erover, leg de zalm erop en versier met groene kruiden (dille, basilicum…).
gerarns zegt: